Verzendingsvoorwaarden 

Pakketten 

Grote artikelen zowel als kleine artikelen worden bijna altijd als pakket verzonden. Een bestelling van bijvoorbeeld enkel stickers kunnen wij in een speciale envelop doen, maar hiervoor moet u contact op nemen met info@hollanderpartstrading.nl. Zelf geven wij altijd voorkeur aan een pakket om goede levering te kunnen garanderen. 

Verzendkosten 

De verzendkosten voor een pakket bedragen €8,50,-.                                                                                     

De verzendkosten voor een envelop bedragen €3,- (hiervoor dus gelieve zelf contact opnemen). Breekbare producten worden uiteraard nooit in envelop vervoerd.  

Feestdagen

Wij zullen tijdens de feestdagen altijd blijven leveren om te zorgen dat uw product zo snel mogelijk bij u aankomt. We raden het wel aan tijdens de feestdagen op de site te kijken van de DPD of Post NL om zo hun eventueel aangepaste werktijden te volgen. 

Bezorgdiensten 

Wij werken al jaren met Post NL en DPD en weten dat we hierop kunnen rekenen. Dit zijn goede bedrijven die wij hebben geselecteerd op basis van onze eisen wat betreft verzending, kwaliteit en snelheid. 

Levertijden

Onze levertijden zullen neerkomen op 1 tot 4 werkdagen. Dit komt omdat wij met meer dan één magazijn werken. Zo kan het één dag langer duren als bestellingen van nieuwe en oude voorraad gecombineerd worden.  

Verzending naar het buitenland

Wij werken nog niet op grote schaal met verzending naar het buitenland. Als u vanuit het buitenland toch iets nodig hebt is het handig om met ons contact op te nemen. Dit kan via: info@hollanderpartstrading.nl. Zo kunnen we overleggen wat voor uw specifieke situatie het handigst en eenvoudigst is. 

Afhandelingskosten bij afhalen 

Wij, bij Hollander Parts Trading, werken met vele verschillende magazijnen omdat wij zowel nieuwe als tweedehands onderdelen leveren. Ook komen er vaak grote partijen oude voorraad binnen wat niet op één plek kan worden opgeslagen.                                                                                                                               

Bij het verzenden zit er een logisch systeem tussen de verschillende magazijnen. Echter, bij het afhalen van uw bestelling niet en moet er dan ook altijd €8.50-, gerekend worden om de producten deze gecompliceerde route af te laten leggen. Toch willen wij de mogelijkheid bieden uw bestelling af te komen halen. Wij kunnen u dan namelijk eventuele persoonlijke uitleg en diverse handige tips meegeven.