Over ons 

Halverwege 2019 zijn wij deze webshop gestart. Dit vanuit een door de hobby gedreven passie voor brommers, motoren en fietsen. Wij waren dan ook al – voordat we een officieel bedrijf waren – jarenlang bezig met het verkopen en leveren van moeilijk te verkrijgen onderdelen voor de brommer, motor en fiets. 

Wij als Hollander Parts Trading verdiepen ons dan ook graag in onderdelen die andere bedrijven niet kunnen leveren. Wij proberen alle onderdelen te leveren voor uw vervoersmiddel of project. Wij staan als bedrijf erg dicht bij de producten die wij leveren en staan dan ook altijd voor u klaar bij   technische vragen en/of opmerkingen. 

Wij leveren de meeste onderdelen direct vanuit onze vestegingslocatie in de Achterhoek. Hierdoor worden de spullen snel geleverd en kunt u spoedig en makkelijk weer verder aan uw eventuele project. Wij werken ook enkel met Nederlandse leveranciers en groothandels voor zuiverheid, betrouwbaarheid en snelle leveringen. 

Wij leveren dan ook enkel onderdelen van hoge kwaliteit met redelijke prijs en proberen ten alle tijden goedkopere alternatieven te geven door middel van oude voorraad of tweedehands onderdelen. Uit ervaring hebben wij dan ook vaak gemerkt dat tweedehands producten en/of goederen uit oude voorraad van betere kwaliteit zijn dan goedkope imitatie onderdelen.